tisdag 17 september 2013

Lite ledigt

IMG_0886

Nomifisan äter mellis!

Igår hade vi varit husägare i två veckor. Tycker vi har hunnit massor på dessa fjorton dagarna. Vi är ju i princip klara, vi väntar bara på att resten av golvet ska komma så vi kan lägga det i sovrummet och sen ska golvlisterna på i de tre sovrummen. Så till helgen har vi nog flyttat dit det viktigaste så vi kan sova där – så kuuuul!

Förutom att sambon var där igår och fixade lite med golvet i Liams rum och att jag och Liam åkte dit med lite grejer så har det inte blivit så mycket gjort i huset. Inte heller idag då vi har andra planer. Man måste ju få lite ledigt också och bara vara med barnen! Men imorgon hoppas vi att golvet kommit in på Bauhaus så vi kan hämta det och komma igång igen.

3 kommentarer:

Livet på Citronodlingen sa...

Ja, men en liten paus kan ju aldrig vara fel, även om jag förstår att det kliar i fingrarna att få flytta in :)

Anonym sa...

Söööt Nomifis :)
/Kram Annmi

Sara - Ensamstående mamma sa...

Vad mysigt att snart kunna sova i huset, måste kännas spännande :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam