fredag 20 september 2013

Smått som kan göra stort

Alla som känner mig vet nog vid det här laget vilket fruktansvärt dåligt självförtroende jag har. Har alltid haft enda sedan jag var liten, kanske inte så konstigt heller efter år av elakheter och nedtryckningar från en viss person i min närhet. Att ha fått hjärtat krossat flertalet gånger under årens lopp har också satt sina spår.

Men så är det, det är något jag måste jobba med och det blir inte så lätt. Men någon gång kanske jag tar steget och pratar med någon. Någon som kan och vet hur jag ska kunna gå vidare och allt det där. Jobba med mig själv. Att slippa komma in på en restaurang eller hemma hos någon och känna att de som ser mig tycker att jag är just allt det där hemska som jag själv tror att jag är. Så som jag ser mig själv.

Men nu till saken. Häromdagen fick jag ett mejl från Eva där hon citerade sin son; “Mamma, mamma! Du vet hon med det smittande skrattet och de vackra händerna? Hon bor granne med Hannes nu!”

Först fattade jag inte riktigt, vem då? Sen kopplade det, han menade mig. Den här underbara lilla gossen ser inte mig så som jag ser mig själv. Han ser en massa annat, en massa fint. Som jag inte ens visste att jag hade.

Har inte kunnat släppa detta riktigt, jag blir alldeles varm inombords bara jag tänker på det. Tänk att så små ord kan göra någon annan så glad ♥

9 kommentarer:

Anna - mamma till två prinsessor och en prins sa...

Underbart! Du vet väl att från små barn får man höra sanningen.
Önskar dig en skön fredag!!

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Ja, små ord kan verkligen göra mycket!
KRAM

Elin - Livat på torpet sa...

Men åh vilka fina ord <3
Och Du är JÄTTE fin vännen. Både utanpå och inuti. Kom ihåg det!
Kram

Anonym sa...

Naw... Så underbar liten pojke <3
Men...
Du vet väl om att du är värdefull att du är unik tjejen/Kramas

Anonym sa...

Du e underbar! Trots dina ibland små bitska kommentarer! Haha men det finns väl ingen som är perfekt?? Du är den du är, så länge ditt hjärta finns, en underbar mamma, duktig på det du gör?? Vad vore hela Världen om inte min vackraste goaste unge fanns?? Jag skulle dööööö! Fredagskramar till dig

Karin sa...

Åh va härligt! Helt underbart att få höra och som skrivet här ovan "från barn får man höra sanningen" Sug åt dej nu ordentligt!
Jag känner inte dej men har lite samma problem...

Tycker du verkar vara en himlans trevlig person men 2 underbart söta ungar ;)
Ha en bra helg nu!

mammaTEA sa...

Så fint!

Sara - Ensamstående mamma sa...

Åh så fint! Ta åt dig av vad pojken tycker om dig :) Kram!

Anonym sa...

Visst sätter de spår i en allt man fått höra under livets gång. . Men sträck på dig och va stolt över den du är Agnes. Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam