söndag 17 mars 2013

Vecka 11 på Instagram

Mot affären! :)Lycklig Liam som hittade en inbjudan i brevlådan!Morfar och Liam målar!Gick in för att lägga ett bud på detta linne i går, men så blev det inte. Varför betalar man 203 kr + frakt för ett begagnat linne som kostar 199 kr nytt i affären? Är det jag som är trög?Två nybadade pyjamasfisar kollar på film.Sångstund med en liten herre innan läggdags.Jag, nattugglan, är i säng INNAN midnatt. Måste vara sjuk...Tyckte väl det blev tyst. Ungen satt och knaprade på ett cornflakes hon hittat under bordet. Nomnom.Här målas det lite...Pappa hemma!Frasiga tulpaner.Känner mig frusen idag och väntar på att golvvärmen ska höjas lite. Brrr...På väg hem från dagis!Rosa post idag.. en mysig filt med ärmar! Tror mamma ska få den :)Alltså fyy faaaan. Där fick jag för att jag småflinade i förmiddags åt att det snöade i övriga landet. Tji fick jag.Zzz... Zzzz...Nomi gör sig redo att gå till dagis.Helgstädat hem.. nu väcka lillasyster och hämta storebror på dagis!Snööööö...Liam har bestämt middag idag.. "patetti" :)Nybadad tjej redo för välling och sängen!Nomi pusslar pusselpallar...Sambon kommer hem med chokladbollar och semlor efter jobbet - fikatime!Potatisgratängen i ugnen, tzatzikin färdigblandad, köttet och grillspetten marinerade, grillen är tänd - ÅRETS FÖRSTA GRILLNING! :)Varsitt plagg till barnen fick följa med hem från Kosta Outlet.Simon har fixat biljetter till Nickelback i Göteborg i november. Åååh!!Tror ni inte ungen somnat under köksbordet - IGEN?!Lördagsmiddag......och så hasselnötsbakelse till efterrätt, som sambon tjatat om :)Liam målar hus!Besöker mammas nya lägenhet.. som att gå in i en butik :)Bild från fikat med mormor idag. Hade ju nada täckning i Lajsbo ;)Fisan!Här pärlas det.. Liam ska pyssla hela tiden. Tur att jag inte har något emot det :)Här pärlas det.. Liam ska pyssla hela tiden. Tur att jag inte har något emot det :)Liam har tvärdäckat till Bambi...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mysigt & fina foto :)
/Kram

Bloggande 4barnsmamma sa...

Oj ja! det blir några bilder i veckan:)

Lilith sa...

En dum fråga som inte har med inlägget att göra (jag hatar själv sånt så förlåt) men hur fick du dit subpages på dina flikar? Jag hittar inget sånt alternativ i min blogg.

Agnes sa...

Svar till Lilith Dark:
Du använder Bloggers egna mallar nu? Det är bara med Artisteer man kan få underkategorier i menyn när man har Blogger, så det är nog därför.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam