söndag 3 mars 2013

En tripp till Kalmar

Idag var Simon och barnen uppe sketatidigt för att kolla på Vasaloppsstarten, jag tog däremot en härlig sovmorgon till halv tio. Vi hade inget planerat alls idag så det blev en spontan tripp till pappa för att hämta släp och sen till Ikea i Kalmar. Eller, spontan och spontan… jag har ju tjatat ett tag om att åka dit. Barnen behövde en ny större bokhylla och vi behövde en ny golvlampa till vardagsrummet då den andra pajat. Så äntligen kom vi iväg!

Eftermiddagen har ägnats åt att skruva och åter skruva samtidigt som barnen behövde underhållas och mannen tittade på fotboll. Men det gick till slut och bokhyllan kom på plats i barnens rum. Blev skiiitbra verkligen, nu får vi plats med hur mycket som helst som annars låg runt omkring på golvet och stökade.

Barnen sover nu gott och gubben och jag har krupit ner i soffan för att kika på bra söndagsfilm!

Ikea

3 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Jag skulle också vilja åka till Ikea, det var ett tag sen nu och det finns ju alltid mer eller mindre saker man behöver därifrån ;)

En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma sa...

Snyggt! Vi ska också köpa en sån fast i minsta modellen till Edvins rum. Tror att det kommer att bli kanon :)
Kram

Anonym sa...

Ooo,vilken bra & fin hylla...Alltid bra med fövaring :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam