onsdag 20 mars 2013

Ett litet designuppdrag

Har ni sett Bloggminglet 2013’s fina logga? Den är en av flera loggor jag gjort. Riktigt kul med såna här förfrågningar och att få en liten utmaning, att liksom få utmana sig själv lite. Och jag känner mig faktiskt nöjd, det tror jag även Madeleine är.

Någon som ska gå på minglet i helgen? Jag är ju som jag är, så jag kommer tyvärr inte gå, trots att jag väldigt gärna vill. Men kanske nästa år när jag känner mig mer bekväm i mig själv. Ja, som sagt.. jag är som jag är. Men jag hoppas alla andra får en toppenhelg!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Riktigt snygg logga,Agnes...
Nä,jag ska inte dit men vet några som ska dig/Kram

Sanna sa...

Jag ska absolut gå, gjorde det även förra året.

Kram Sanna

Emelie - Mamma till Malte sa...

Jag har sällan möjlighet att gå på allt roligt då jag bor ca 40mil norr om Stockholm då blir det dyrt med alla resor neröver. Trååkigt!!

Fru P sa...

Jättesnyggt!

Nä, jag ska inte heller dit, blir för omständigt då jag ammar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam