söndag 10 mars 2013

Vecka 10 på Instagram

Gröööt!Gillar sina nya nappar :)Liam har gjort ett födelsedagsvykort med en regnbåge ikväll. Den ska han posta till en kompis imorgon :)Mot dagis!Liam har sjungt "BÄ BÄ HIPPA HAMM.." på repeat sen han kom hem från dagis.. tur för honom att han är söt!Min store äter frukost och min lilla inspekterar golvet. Pappsen fick sovmorgon idag, det är han värd. Om en timme blir det dagis och sen städ inför helgen!Inte varje dag vi går till dagis alla fyra tillsammans ♥Väntar på tåget. Det är myror i den där brallan nu!Nomi och pappa ♥Nomi och morbror sitter och språkar lite.Min mamma kom förbi med en stor låda full med Liams gamla leksaker hon haft. Perfekt till Nomi som nu inspekterar varenda pryl :)TACOFREDAG!!Maaaaat!Min lilla älskling ringde och berättade om sin dag innan läggdags. Han hade ätit pannkakor och haft jättekul med pappsen och Tobbe i eftermiddag. Sen blev han trött; "Mamma, sova.. natt natt, puss puss..." Hu, vad jag saknar min gosse ♥Fick mms på min älskling! Han hade fått en födelsedagspresent i efterskott av Tobbe, legohelikopter! Nöjd kille :)Strax middag för de stora och kvällsmat för den lilla!Gröt!Kycklingsallad och fluffig currysås!Längtar så efter att få krama om denna killen imorgon ♥Här leks det!Väntar och längtar...Nu är mina älsklingar hemma! Och pappa hade köpt present till Nomi :)Mammas pojk hemma igen. Glad och nöjd över presenten från Tobbe :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ooooo....Undebart ♥
/Kram på Er & hoppas ni får en bra start på veckan!

Fru P sa...

Ser ut att ha varit en kanonvecka!! Jättefina bilder!

Dad4Life sa...

Ja, vad säger man? Sött, sött, sött, sött och supersött :)
Ha en fantastisk måndagkväll :)

Jennie Johansson sa...

Hittade hit i helgen och har läst, bläddrat och verkligen fastnat här!! Så fina barn, så fina bilder. Bara inse att jag måste följa dig på instagram också :)

Sara - Ensamstående mamma sa...

Så fina bilder :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam