torsdag 2 februari 2012

Shoppingtur och fikastund

Idag har jag, Liam, hans mormor och gammelmormor varit på utflykt. Först i Hovmantorp på Margaretas där jag hade sån tur som hittade födelsedagspresenter till Liam från hans faster. Perfekt! Och som alltid när Liam hittar något han vill ha så skämmer hans gammelmormor bort honom, så med sig hem fick han en jättefin rulltårta i trä från Jabadabado! Därefter blev det en tur på Kosta Outlet för att hitta ännu en födelsedagspresent från faster Lisa. Så nu är det ur världen, attans skönt. Och efter all shopping åkte vi hem till Liams mormor för att fika och busa lite!

IMG_7711IMG_7712IMG_7713IMG_7722IMG_7718IMG_7715

3 kommentarer:

Vanilla sa...

Mysig dag! :-)

Emma sa...

Ååå, älskar alla dessa träleksaker och "låtsasmat"... Tex. den där söta rulltårtan!! Skulle vilja ha en massa sånt till barnen :) Sån där leksaksmat i plast går ju bara sönder efter en stund, inge roligt ju :) Mycket charmigare med träleksaker!

Sv: Ja, skoj med kompisbus! Haha, ja jag vet mycket väl att man säger FÖRSKOLA nu för tiden, men tycker det är enklare att säga dagis... F-klass låter så trist, nä jag föredrar dagis :)

Ha en underbar fredag och helg!!
KRAM

Nina sa...

hihi. vi har dem där grejjerna med. mycket poppis :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam