fredag 10 februari 2012

Nysydda presenter

IMG_7941

Jag har precis blivit färdig efter timmar vid symaskinen. Vår prins fyller ju 3 år på tisdag och jag har sytt lite födelsedagspresenter till honom. Han fick ju så sjukt mycket leksaker i julklapp så till födelsedagen satsar vi på praktiska presenter, sånt som han behöver. Och något som har saknats i hans rum är en gardin. Köpte hem Färg & Forms fina gröna prickiga tyg från Barntyger och av det har det blivit en gardin och en vimpel till taket. Det blev en del tyg över också så kanske blir det ett par stolsdynor och en duk till hans fikahörna samt grytlappar till hans lilla kök!

3 kommentarer:

Miss M sa...

Åh vad duktig du är! själv har jag tummen mitt i handen (ja rättare sagt tålamodet ;)

KRAM

Nina (tävling igång) sa...

å va duktig du är. är så sjukt sugen på å fixa vimplar jag me. å i just det tyget som du har. matchar ju teservisen ju! =) så fint!

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Åååå, så fina vimplar!!! Börja göra och sälj vettja :D Önskar jag med var duktig med symaskinen... Vimplar ska väl iof vara enkla att göra, men ja haha...

Hoppas ni har en bra helg, KRAM

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam