söndag 12 februari 2012

En specialbeställd present

Något som jag länge velat ha i Liams garderob är en tuff jumpsuit. Eller ja, kärt barn har ju många namn och de kallas ju för lite allt möjligt, både overall, jumpsuit, one piece och jumpin. Men det är skitsamma egentligen, förbaskat coola är dom i alla fall.

Det var egentligen meningen att Liams mormor skulle köpa lite saker till hans rum i 3-årspresent. Men sen i sista stund går jag och ångrar mig och börjar istället tråna längtansfullt efter en jumpsuit. Jag ägnade hela förra söndagskvällen med att googla fram och tillbaka, finkamma butiker och jämföra priser. Men jag hittade ingenting jag gillade. De flesta i butiker har så tråkiga färger med fula texter tryckta överallt. Och de som syr upp i mindre skalor hade alla jättelång leveranstid. Men så helt plötsligt kom jag på Maria som står bakom barnbutiken Smultronbyn Träleksaker. Jag följer hennes syblogg och hon gör så fina barnkläder. Så jag chansade och skickade ett mejl till henne. Alltid lika trevlig och hjälpsam satte hon direkt tänderna i syprojektet, köpte tyger och började sy. Och idag fick jag se slutresultatet via hennes blogg. Den blev helt outstanding! Jag är så attans nöjd med färgkombinationen och kan knappt bärga mig tills Liam får bära den – han kommer bli så fin! Och som kronan på verket får han även en matchande mössa i helikoptertyget som är i huvan. Är så himla glad att jag frågade Maria – hon är grym!

Kolla gärna in bilden på mössan och bilden på overallen!

3 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Vilken fin! Helt underbar ju :)

Pappan Anders sa...

Snygg och dessutom röd :-)Liam kommer säkert bli glad.
Ha De!

anderslukas@hotmail.com

Anonym sa...

Vad gullig du är :)
Hoppas nu att du blir lika nöjd när den sitter på!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam