fredag 3 februari 2012

Fredagsmys för mig själv

Valentines-Day-movie-posterDet var ett kort fredagsmys jag fick med familjen. Efter att Liams mormor kommit hit och ätit tacos med oss skjutsade jag sambon till Emmaboda. Ikväll är det nämligen gubbarnas första whiskyprovning för i år och sambon var så nöjd och spänd inför kvällen hos Kent.

I och med att jag får åka och hämta honom vid midnatt så fick Liam följa med mormor hem ikväll och sova över där. Kan ju inte väcka och dra med mig honom mitt i natten, så det fick bli så här. Men det har han inget emot såklart, det är ju så mysigt att sova över hos mormor.

Så nu sitter jag här alltså, ensam och övergiven. Tänkte krypa ner i soffan och titta på lite film, antagligen blir det Valentines’s Day som jag konstigt nog har missat. Jag är ju jävligt svag för romcoms. Såna filmer som sambon inte skulle gilla, så då får man väl passa på ikväll då. Och den var ju helt överfylld med bra skådisar, så det kan ju inte bli annat än bra. Speciellt inte när min darling Taylor Lautner är med heller. Yum yum.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam