söndag 24 februari 2013

Vecka 8 på Instagram

Lite vällingmys med min fina.En somnade i famnen och en somnade... ja, under köksbordet.Moahahaaa! JAG slog min SPORTNÖRD till sambo i sportfrågor - det ni!Snöar, blåser och är allmänt grått och trist ute. Grillning vid sjön får vänta tills imorgon.Liam "hjälper" mormor att flyttpacka genom att klamra sig fast runt hennes ben!Nu är jag vaken, morsan!Barnen fick post idag, söta vårmössor!Trodde ungen skojade först för att slippa klippa sig och bada. Icke då, han hade somnat under köksbordet ikväll igen! Antingen är det något dumt virus i den där lilla kroppen eller så har mattan någon go sövande effekt jag måste testa.Lek i snön!Nomi provar nya soppan från Semper. Mums! Och ännu godare med lite nersmulat bröd i.Nähe, nu åker ballongerna ner!Köttbullemacka till mellis.Lite lek på schemat.Pärlar armband till mamsen ♥IMG_20130221_165125Vem som pysslar mest? Brorsan! Han är sååå stolt över sitt pärlade armband och sin nyckelring han gjort heeelt själv! Oh. My. God.Tacofredag!Ett bubbligt bad för den minsta!Ren och fin :)Kvällslek.Nu har Liams bebis ätit och lekt, dags att nana lite.Natti natti, säger pappsen.Liam i farten igen, nu med leklera :)

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam