måndag 11 februari 2013

Ahlgrens Bilar Fruktkombi

IMG_3683

I fredags landade det fyra påsar, två stora och två små, med Fruktkombi här hemma. Jag tjuvöppnade en påse igår för att provsmaka och tycker dom hade fruktig och frisk smak. Fast originalet är ju ändå bäst, tycker jag i alla fall. Det dröjde dock inte länge förrän påse efter påse försvann i ett nafs. Både Liam och sambon var som tokiga i bilarna – godisgrisar!

Ahlgrens Bilar Fruktkombi är byggd på befintlig bottenplatta av skum men med en helt ny överdel och kupé gjord av vingummi. Denna revolutionerande tvåskiktskaross av olika material ger fruktkombin nya goda och spännande egenskaper. I påsen finns tre olika motoralternativ som går under benämningen: röd hallon, gul citron och orange tuttifrutti, alla med hög Ahlgrens bilar-prestanda. Dock avstår samma motorproblematik som alla andra Ahlgrens bilar-modeller, den har urusel bromsförmåga – det tycks bara finnas ett sätt att stoppa den…

4 kommentarer:

Anonym sa...

Haha..Jaa eller hur ;)
Min son har ju en gottebutik(faarligt) så dessa har jag smakat,de är en bra modell/Kram

Fröken M - Vinn en barntallrik från Silly ! sa...

Guuud va gott !
Jag hade en smakpåse, men den slukade Viggo innan jag ens hann testa ??!

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Jag har sett dom där på jobbet, otroligt sugen på att köpa med mig en påse hem. Men jag ska hålla mig till helgen iallafall :D

Junitjej sa...

Mums, så gott!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam