onsdag 6 februari 2013

En eftermiddag i Växjö

IMG_3395

Min mycket stiliga pojk!

Efter dagis åkte vi in till Växjö. Borde nästan flytta dit snart, tycker vi är där nästan jämt. Men det blir ju så med sjukhusbesök och andra ärenden varje vecka. Och idag hade jag en tid hos tandläkaren. Usch, kom därifrån med helt bedövad käft och rånad plånbok. Tur det är tre månader till nästa besök nu.

Simon och barnen hade gått en sväng på stan under tiden. Dom hade bland annat varit inne på TGR (låååågprisbutik) och Liam hade fått välja en av alla småpryttlar. Vad valde ungen? Ett 7-pack lösmustascher i olika färger!

Efter att ha fått lite mat i magen begav vi oss hemåt i snöblåst och bilköer. Väl hemma fick barnen ett bad och sen fick dom prova sina nya söta pyjamasar jag fyndat i veckan. Simon åkte på innebandy-träning och då kröp vi ner i soffan och kikade på Puhs film om Heffaklumpen innan det var dags för de båda godingarna att sova!

2 kommentarer:

Wihlborgskan sa...

Haha! Vem vill inte ha ett sjupack fejkade mustascher!! Vilken rolig sak att skaffa sig :-)

Anonym sa...

Hihi Såå stilig Liam är/Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam