söndag 10 februari 2013

Slappsöndag

IMG_3716

Nomi äter kvällsmat…

Den här söndagen har varit i slappaste laget. Kändes som jag vaknade med en bakfylla i morse, riktigt tung och trött i huvudet. Man är väl för ovan vid en massa kalasande, antar jag.

Dagen har rullat på i alldeles lagom takt. Mormor ringde och och ville att vi skulle komma på middag, dom hade ju massor av den grekiska buffén över och behövde hjälp att äta upp det. Älskar grekiskt så det kunde vi inte tacka nej till. Skönt att slippa laga middag också. Tårta blev det med och lite lek, bus och kortspel.

Kvällen har ägnats åt kvällsmat, nattning och vanligt slapp och mys i soffan. Inget nytt alltså. Tur det, för mer klarar inte huvudet med just nu. Ska sitta upp en liten stund till sen är det läggdags!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Underbart foto/Puss

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam