tisdag 5 februari 2013

Nyheter från Kelda

IMG_3386ny

Förra veckan fick vi hem ett mycket trevligt paket från Kelda med två rykande färska nyheter – Kelda Soup in a cup Karibisk och Kelda Thai Paneng – som har lansering denna vecka! I paketet fanns även lite annat gott och blandat; kokosnöt, paprikor, kylbag samt ett väldigt sött och personligt pussel med en somrig bild på Liam. Så fint!

Kelda Thai Paneng – med smak av Thailan
Vi tror inte att snabb mat behöver vara tråkig. Kryddig, god och spännande mat passar faktiskt in i vardagspusslet och tidigare har vi bjudit på exotiska Thai Red Curry och Tikka Masala. Men även god mat behöver variation och nu lanserar vi nyheten Thai Paneng med smak av Thailand. Det är en smakrik men mild sås med kokosmjölk, röd curry, vitlök och chili.

Speciellt god gör sig Thai Paneng med kyckling, grönsaker och ris.

Kelda Soup in a cup Karibisk – solstarka drömmar
Soup in a cup är en av våra favoriter, just för att den passar så bra in i vardagspusslet. På jobbet eller innan träningen blir Soup in a cup ett gott, fräscht och nyttigt alternativ.

Vår nya karibiska soppa är gjord på mustig kyckling- och grönsaksbuljong. Locket innehåller krispiga krutonger med bitar av paprika och kokosflingor.

3 kommentarer:

joi sa...

Lät ju helt kanon det där.
Jag har en fråga ang din blogg. Du har ju mycket härliga samarbeten. Har du kontaktat företagen själv eller är det ngn pr byrå som kontaktat dig? Har du några tips?

Agnes sa...

Svar till joi:
När det kommer till tävlingar brukar jag skicka iväg lite mejl till olika webshops och fråga om dom kan tänka sig att sponsra med något kul.

Det händer också att, förutom butiker, olika pr-byråer för varumärken (Estrella, Cloetta, Kelda, Blossa osv) tar kontakt och vill skicka något samtidigt som de även sponsrar en tävling.

Nu sedan årsskiftet har jag inte behövt skicka ut några mejl, alla sponsorer har själva tagit kontakt. Det ät nog så i början av året, då vill man synas med vårnyheter och så :)

Oj, tips... Att synas på blogglistor på nätet gör att man syns. Det är nog där många företag hittar en. Sen tycker jag att allt man tar sig för, en tävling, sponsrat inlägg eller vad som helst, ska skötas snyggt och proffsigt. Då återkommer dom gärna igen nästa gång de vill synas. Sen, satsa på en bra mall när du mejlar till företag. Skriv utförligt men ändå enkelt om din blogg, antalet läsare och vad du kan erbjuda. Och undvik att begära något i gengäld, det tror jag många gör fel. Jag begär aldrig att få något. Håller jag i en tävling är jag ju bara tacksam över att ha fått en vinst att lotta ut. Det är därför jag håller i tävlingar, för att kunna lotta ut fina saker till mina läsare. De får reklam och klick, jag får fler besökare. Att sedan få något skickat till sig får man se som en bonus i så fall :)

Säg till om du funderar över något mer :)

Ingrid - Blivande tvåbarnsmamma sa...

Såsen, thai paneng, lät supergod! Den måste testas en dag :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam