tisdag 26 februari 2013

Pippi Långstrumps Hoppetossa

micki-pippi-langstrump-hoppetossa

Jag fick en liten fråga angående Liams tuffa sjörövarskepp som syntes på bild häromdagen, vart det är köpt. Skeppet är Pippi Långstrumps Hoppetossa som Liam fick i julklapp av mormor. Riktigt tuff och jag gillar att det är i trä och inte plast. Det finns även gubbar att köpa till men det har inte Liam några ännu. Ska dock inhandlas framöver.

Skeppet köptes för 399:- på Ullared och det finns ju inte många som slår deras pressade priser. Däremot finns detta skepp på BR Leksaker där de har kampanjpriset 449:- (Ord pris 649:-) just nu!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ooo,va bra då vet jag :)
/Kram

JessicaMaria sa...

Jag är nästan säker på att vi betalade 399kr på Gekås innan jul.

Sara - Ensamstående mamma sa...

Det där är en grej som Jonah skulle älska, han älskar allt som har med sjörövare att göra just nu haha..

Agnes sa...

JessicaMaria:
Det har du rätt i! Dubbelkollade det låååånga kvittot nu och visst var det 399 kr och inte 499 kr. Bäst att ändra i texten med, tack för att du uppmärksammade det!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam