fredag 1 februari 2013

Lasarettbesök, snabbmat och fredagsmys

Den här fredagen blev ju inte riktigt som vi tänkt oss. Istället för den vanliga städningen och fixet inför helgmyset, en utflykt till Lessebo och lite fönstershopping på Kosta Outlet, som vi planerat, fick vi åka express in till Växjö. Idag igen. Upptäckte i gårkväll att Nomis nya PEVA-sko gått sönder, det var ju inte länge den höll. Så när vi ringde om det idag ville dom att vi skulle åka in ganska direkt.

Ännu en dag i stan alltså, men inte lika lång som igår. Efter besöket på lasarettet fick det bli lite mat på McDonalds. Vi som aldrig åt där innan, men Liam gillar det. Han smaskade i sig sina kycklingbitar, pommes, äppelklyftor och sin milkshake med god aptit. Och så var han väldigt nöjd med den rosa lilla ekorren han fick i sin Happy Meal. Det var just den färgen han önskade sig, sån tur!

Ikväll har sambon gjort cheesecake, vi har lekt och busat. Liam har även visat hur man lagar Wigglekarten när den “går sönder”, som den Händige Manny han är. Nu sitter vi och tittar på Trassel och gottar i oss lite popcorn och smågodis. Snart dags för Liam att sova också, och då ska jag och gubben kika på Rock of Ages och fortsätta fredagsmyset.

IMG_3115IMG_3129IMG_3135IMG_3075

2 kommentarer:

Fröken M - Vinn en Mix & Go Smoothie Blender ! sa...

Åh va mysigt !!! Jag älskar fredagar :)
Trassel skulle jag vilja se ! Disney filmer är verkligen perfekta för hela familjen !
Ha en skön dag !! kram

Anonym sa...

Ja,så de kan bli....
Urmysiga foton & liam ser riktigt riktigt koncentrerad ut hihi/Ha en finh dag Kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam