fredag 15 februari 2013

En dag i Växjö med shopping och lek

Idag fick jag sovmorgon till klockan tio. Underbart, det tackar jag sambon för. Vi var alla trötta idag och hade ingenting inplanerat, men för att inte säcka ihop fullständigt i soffan under hela dagen bestämde vi oss för en tur in till Växjö med min bror.

Liam fick igår ett presentkort på en cykelhjälm så det ville han köpa en. Det blev en knallgrön som han absolut skulle ha. Den snygga svarta med röda deltaljer på, som jag tyckte var jättesnygg, dög inte alls. Han skulle ha den gröna. Efter cykelhjälmsshopping och spring i andra affärer käkade vi en sen lunch på donken innan vi överraskade Liam med ett besök på Leo’s Lekland! Han fick ju även ett presentkort där igår, så det passade ju bra. Och kul hade vi! Liam körde slut på morbror Adde under de tre timmarna vi hann med.

IMG_4034IMG_4280IMG_4197IMG_4292IMG_4167IMG_4223IMG_4334IMG_4248IMG_4308

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Det låter som en perfekt dag, speciellt för Liam :)

Anonym sa...

Så mysigt & lilltjejen utan sina "skor" såå sött/Puss & Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam