söndag 3 februari 2013

Ett andra firande

I torsdags firade vi barnens gammelmormor (min mormor) som då fyllde sjuttio år. Idag har vi firat henne en andra gång med middag på Flustret (det slutar dock inte där för på lördag blir det överraskningsfest för henne också med nästan hela släkten, jättehemligt!)

Vi åt i alla fall en jättegod middag, schnitzel till de vuxna och Liam fick en stor tallrik med massor av pannkakor, sylt och grädde. Till efterrätt fick vi kaffe och tårta. Riktigt trevligt att sitta och prata lite, jätteroligt också att pappa kom och spenderade sin eftermiddag med oss!

NomiGammelmormor Elsa och bonusgammelmorfar ArneMormor Anneli, morbror Adrian och morfar GunnarLiamNomi med morbror Adde och morfar GunnarGammelmorfar Harry (till höger) och hans bror AxelMorbror Adde och morfar GunnarNomi med bonusgammelmorfar ArneLiam

3 kommentarer:

Anonym sa...

Sååå mysigt & gottit/Kraaam

dianasdrömmar sa...

Mysigt firande :) kram Diana

Fröken M - Vinn en Mix & Go Smoothie Blender ! sa...

Härligt !! och maten ser verkligen fantastisk ut :)
Jag hoppas ni får en skön start på veckan !
Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam