torsdag 28 februari 2013

Vår torsdag

IMG_5568

Mmm, majskrok is the shit!

Vilket underbart vårväder vi har haft både igår och idag. Strålande sol, plusgrader och smältande snö. Kunde även förnimma lite vårglatt fågelkvitter på väg hem från dagis i morse men det kan också ha varit önsketänkande. Men visst känns det verkligen som att våren är på väg nu. Äntligen!

Under förmiddagen har jag städat som en tokdåre. Städat ur en del köksskåp, skurat köksluckor, dammat, dammsugit och moppat. Så skönt att ha det rent inför helgen. Så kan barnen och jag bara ta det lugnt imorgon och starta helgen med annat skoj. Liam bestämde ikväll att han gärna ville måla imorgon, så de ska vi nog göra. Och så fyller bonusgammelmorfar år på lördag så kanske vill han pärla en fin nyckelring till honom i present. Så lite pyssel blir det antagligen!

Efter dagis kom mamma hit med Liam och så åt vi middag ihop när Simon kommit hem. Det dröjde inte länge förrän klockan plötsligt var fyra och Liam fick skjuts till kyrkis där morbror Adde väntade och en massa kompisar. Lilla Veronica var också där så hennes mamma kom hem till oss och drack en kopp kaffe. Vi hann prata lite innan klockan hade blivit halv sex och barnen skulle hämtas. Liam hade haft jättekul på kyrkis!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt hihi & så sött foto :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam