onsdag 13 februari 2013

Förberedelser, förberedelser, förberedelser…

Namnlöst-1

Fullt ös medvetslös hela dagen. Det är först nu som sambon och jag sitter i soffan och drar efter andan. Men fan vad skönt det känns att hunnit med en massa. Då kanske det inte blir så jäkla stressigt imorgon ändå.

Förmiddagen ägnade jag åt att få i väg Liam till dagis och när Nomi vaknat fick hon och jag i oss lite frukost. Sen var städningen igång, damning, dammsugning, skurning och tvätt. Förlänga matsalsbordet och få fram extrastolar. Ett jäkla stök och bök men lagom till Liam och mormor kom hem från dagis var jag färdig. Fast inte färdig för dagen dock.

Under eftermiddagen har vi storhandlat, lagat middag, bakat två tårtor, förberett inför morgondagens ortopedbesök, badat barn, slängt ihop en pannkakssmet (till födelsedagsfrukosten imorgon), underhållit de goa barnen och en massa, massa mer. Nu efter att Liam somnat passade vi även på att ställa fram födelsedagståget, blåsa ballonger och hänga serpentiner.

1 kommentarer:

Anonym sa...

En dag mé mycké...
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam