fredag 8 februari 2013

En bra dag idag.

Idag har det banne mig inte blivit mycket bloggande, inte mer än ett förinställt inlägg. Hela förmiddagen ägnades åt att underhålla två barn och samtidigt helgstäda. Ja, jag vet. Jag är ett pedant kontrollfreak. Men jag måste följa de där städrutinerna, annars mår jag dåligt. Borde egentligen söka professionell hjälp för det innan jag smittar av mig på mina barn, så som mamma och mormor smittat av sig på mig. Att vara pedant är fanimej en sjukdom. Hujedamej!

Efter städning, fix, packning och sambons uppstigning begav vi oss till barnens gammelmormor. Hon undrade igår om Liam kunde sova över och det ville han såklart. Det hon inte vet är dock att imorgon när vi hämtat honom stannar vi i folkan två hus bort och förbereder inför hennes överraskningsfest. Hon fyllde ju sjuttio förra torsdagen och jag tror inte hon har en susning om vårt busiga hittepå. Ska bli så kul att se hennes min imorgon när hon och Arne dyker upp och halva släkten överraskar henne!

Ikväll har vi lagat middag, potatisgratäng och fläskfilé, och efter att Nomi äntligen lyckats somna kunde vi krypa ner i soffan och pusta ut lite. Vi har precis kikat på Taken 2 och min älskade pensionär sitter nu och tittar på kvällens avsnitt av På Spåret. Jag ska blogga klart, dra en vinnare i tävlingen, stryka lite (tråkigaste som finns) inför morgondagen och hänga lite tvätt. Sen ska jag stupa i säng och sova gott.

För nog har det varit en bra dag idag. Och jag är så glad och tacksam att mammas helvete äntligen är över. Hon vann i rätten, fick upprättelse och äntligen kan vi gå vidare med våra liv. Ja, det har varit en mycket bra dag idag ♥

IMG_3521IMG_3478IMG_3490

2 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Så söt body (antar att jag att det är?), sonen har en tröja i samma tyg :)

Anonym sa...

Lite pedant här mé ;)...
Härligt med överaskning hihi & sååå söta foto på lilla Nomi/Puss på liten kind!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam