lördag 9 februari 2013

Överraskningsfest för mormor, 70 år ung!

Vid halv ett idag var jag, mamma och brorsan hos min mormor i Broakulla för att hämta hem Liam som sovit där i natt. Mormor var finklädd till tänderna och både nyfiken och spänd på den där överraskningen som Arne ordnat åt henne. Det hon inte visste var att när vi egentligen skulle åka hem stannade vi istället i Folkets Hus och förberedde inför överraskningsfesten.

Klockan halv två ramlade alla gästerna in, vänner och släkt, och vi hann språkas vid lite och fylla glasen innan klockan slog två. Arne förde in mormor som blundade hårt och när hon öppnade ögonen sjöng vi alla för henne. Hon blev så överraskad och tårarna rann!

Kvällen var jättetrevlig. Massa prat och skratt. God mat också, världens bästa grekiska buffé och till efterrätt kaffe och tårta. Och så riktigt kul att träffa alla igen, speciellt tokstollarna från Killeberg!

Mormor verkade väldigt nöjd och glad över sin kväll när de begav sig hemåt. Vi stannade kvar och städade och fixade innan vi också kunde åka hem. Vi hann alldeles lagom till Melodifestivalen och resten av denna lördagskväll har spenderats i soffan. Eller spenderas. För nu kikar vi på PS. I love you innan sänggående. Mys.

Tack till alla som kom idag och firade mormors 70-årsdag tillsammans med oss ♥

Mormor kramas med JohanÖverraskad mormorKarl-ErikMamma och NomiEmma och NomiLiamKegil och BrittLucia, morfar och MiaIMG_3622BrorsanNettan och EmmaNomiMorfar och LuciaArne och mormorMamma

3 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Roligt med en överraskningsfest :)

Jag kollade på PS I love you för någon vecka sen och tårarna strömmade till flera gånger. En fin film :)

Emma Lindvall sa...

Vilka fina bilder Agnes!
Tack för en trevlig kväll. Pussa & krama barnen ifrån mig.
Kramis

Anonym sa...

Åh,va härligt & vilka fina foto Agnes/Kram & Grattis till 70-åringen!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam