måndag 18 februari 2013

8 månader

Måste ju såklart lägga upp ett par bilder på mina godingar (Nomi till vänster och Liam till höger) för att jämföra lite.

När Liam var åtta månader var det full fart på honom. Han kunde sitta och byta till krypposition, krypa iväg och dra sig upp själv på möbler. Nomi har ju haft lite svårt med det då hon burit sina skor och skena. Men bara de senaste dagarna då hon varit utan dom har hon visat stora framsteg vad gäller krypandet. Hon ligger gärna på mage nu, snurrar runt, ålar både framåt och bakåt och vänder håll. Snabb är hon så det kommer nog gå bra detta och krypandet kommer igång på riktigt!

Och visst är dom fortfarande lika, mina godingar. Även om de har sitt “egna” utseende så ser man verkligen att de är syskon.

Underbaringar!

4 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Ja, dom är verkligen lika! Otroligt söta båda två :)

Fröken M sa...

Men jösses va lika, och sjukt söta !! :)
Ha en skön dag !! Kram

Anonym sa...

Jaa,man ser verkligen att de är syskon & de är bedårande söta/Puss & Kram från "Tant" Eriksson hihi

mammaTEA sa...

Så lika de är även om man ser att det är två olika personer.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam