måndag 5 november 2012

Veckans första besök på Ortopeden

Efter jobbet vid två plockade gubben upp mig och Nomi, och sedan hämtade vi Liam på dagis. Han verkade ha haft en bra dag, den första efter ett härligt höstlov. Och han hade saknat kompisarna och leksakerna, det märktes!

Efter dagishämtningen blev det sedan veckans första besök på Ortopeden på Växjö Lasarett. Hon har ju haft skorna på hela tiden sedan i fredags, de rådde oss att inte röra det alls, så inte ens Simon och jag vet hur hennes fötter har mått i helgen. Det har ju varit lite grinigt så antagligen har det svidit och gjort ont. Men idag fick vi se att hennes skavsår läkt fint, så det går i alla fall på rätt håll. Nu dröjer det tills på torsdag, sen ska vi in igen.

IMG_6282IMG_6297IMG_6300IMG_6296

3 kommentarer:

Emma sa...

Gud så fin han är i sin nya frisyr!!

kramar

Anonym sa...

Skönt att skavsåret läkt fint,lilla sessan...
Så fina de är bägge dina godingar/Puss & Kram

emma sa...

så fin Liam blivit i sin nya frisyr o han ser mkt äldre ut nu:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam