måndag 12 november 2012

En extra söndag

IMG_6495nyy

Liam går på dagis måndagar till onsdagar annars. Men den här veckan ska dom börja med gympa på torsdagar och det skulle ju vara kul för honom att vara med på. Så nu är han istället ledig på måndagar med start idag. Ovant att ha honom hemma, känns nästan som en extra söndag!

Gubben jobbar eftermiddagsskift denna veckan så jag och barnen har varit hemma själva ikväll. Hinner inte så mycket känns det som, Liam är inne i någon trotsig period just nu så jag känner mig ganska tjatig och sen ska ju lilltjejen underhållas också. Hon som alltid gillat att sprattla i babygymmet ska absolut inte ligga där nu. Hon ska sitta i sin Bumbo eller i mitt knä. Sådeså. Så förutom att lägga ut lite auktioner på Tradera, laga middag, diska och tvätta ett par maskiner så har jag inte fått göra så mycket mer. Kan ju vara skönt det också. Det är ju trots allt “söndag” idag.

1 kommentarer:

Anonym sa...

Sötisar/Puss & Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam