fredag 30 november 2012

Liams adventskalender

Liams adventskalender blir lite annorlunda i år. Vi har slagit in en himla massa små paket som nu hänger i granen på hans rum. Så får han leta upp paketet med dagens datum varje dag!

Det var första gången vi gjorde en “egen” kalender. Riktigt pilligt och det var himla svårt att hitta småplock att slå in! I paketen finns bland annat lite kritor, tuschpennor, vattenfärger, penslar, pärlor och pärlplattor. I de paket som öppnas fredagar och lördagar finns hans favoritgodis. Är säker på att han blir himla glad för allt han får. Och redan imorgon är det dags att leta upp och öppna första paketet!

IMG_7762IMG_7768IMG_7775IMG_7778

5 kommentarer:

Emelie - Mamman som älskar vit sa...

Så himla rolig idé! Måste nog köpa en liten gran å göra så nästa år till lilleman! :D Men för andra året nu irad ska Malte få en paketkalender av sin farmor å farfar :) Men så roligt att ha sådär.

Kram å trevli ghelg!

Anonym sa...

Riktigt mysigt ....
/Adventskram från mig!

En pojkmammas vardag - blivande trebarnsmamma sa...

Men så kul!! Här gjorde jag det enkelt för mig och köpte färdiga kalendrar :)
Kram

Celine sa...

Vilken kul grej. =) Skulle jag med vilja göra. Men med tre vildbasare blir det ju en mimlans massa att slå in.

Elle sa...

Men så fint! Det var verkligen en rolig paketkalender.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam