fredag 23 november 2012

Gottegrisar

IMG_7351

Sambon kom hem med en massa fika efter jobbet. Semlor(!!), macarons (min första och sista provsmakning – usch!) och biskvier. Liam åt nästan upp en hel semla själv och så en halv jordgubbsmacaron. Lite fika efter en förmiddag med städ, garderobsrensning och tvätt var vi värda.

Brorsan kom förbi också och då började vi baka lite kladdkakecupcakes. Hade egentligen tänkt göra det imorgon men vi var baksugna allihopa. Men några vackra julgranar som jag sett framför mig blidde det inte, glasyren var alldeles för mjuk för det så dom sjönk ihop. Men dom blev ju ganska fina i alla fall, även om de inte ser ut som granar med julkulor i. Nytt försök en annan dag helt enkelt.

Nu ska vi strax ställa oss och laga fredagsmiddag. Det blir inbakad fläskfilé, klyftisar och champinjonsås – mmmums!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Den middagen lät ju inte fel ;)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam