torsdag 1 november 2012

Städtorsdag

IMG_5918

Liam är duktig på att leka och spela på egen hand när mamma städar som en tokdåre!

Vid lunchtid idag fick vi besök av Sara som kom på fika och massa prat och därefter kom även mamma och hälsade på. Sen satte jag igång här hemma med dagens städning som jag lovat mig själv att ta itu med. Det tog sin lilla tid, det vill jag lova. Att plocka, tvätta tre maskiner, renbädda alla sängar, plocka lite till då virvelvinden Liam varit i farten, fixa käk, äta, plocka ännu mer, dammsuga och skura med en bebis på armen är en konst. Sen natta bebis, bada Liam och duscha samtidigt, plocka igen, ta disken, läsa saga och natta den sista. Ska inte städa på en månad nu känns det som.

Men nu så, nu blir det banne mig sittläge resten av kvällen i väntan på att gubben ska komma hem från sitt kvällspass i fabriken. Imorgon väntar en ny spännande dag!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Duktig Liam :)
/Puss & Kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam