lördag 24 november 2012

Breaking Dawn

breaking-dawn-pt-2-poster-thumb

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN har jag fått se Breaking Dawn – Part 2. Som jag väntat och längtat! Sambon och jag åkte in till Kalmar och såg den i eftermiddag. Han hade ju helst kollat på James Bond. Säger han i alla fall. Tror faktiskt han också längtat lite, men det vågar han inte erkänna. Filmen var riktigt bra! Det var ju nåt jävla stolpskott på facebook som spoilat slutet helt öppet, så jag var ju förberedd på vad som komma skulle. Men, det slutade ju inte alls så, så man kan väl säga att jag hade väldigt låga förväntningar. Men jag är säker på att jag skulle tyckt den var lika bra ändå.

Liam var under tiden hos mormor, de besökte julmarknaden och lekte med grannbarnen, så han har haft jätteroligt. Nomi däremot fick prova på att vara hos farmor själv för första gången. Det verkade ha gått bra det också, hon hade varit lite ledsen bara men det är ju inte så konstigt. Hon var glad när vi kom och somnade snällt när vi väl kommit hem.

5 kommentarer:

Junitjej sa...

Wow, vilken fantastisk blogg du har!!!
Skulle du kunna hjälpa mig med att skapa en enkel och fin header? Jag betalar givetvis.

Ingrid - Mamma till Zelda sa...

Vad tråkigt att nån förstört slutet, även om det inte blev så! Vi ska äntligen komma iväg imorgon kväll och se den, jag längtar!

MansonDust sa...

Åh, är avis! Jag går aldrig på bio, så jag får vänta tills den finns att se på nätet.

Anonym sa...

Härligt hihi...
/Kram

mamma jakeline sa...

Åh visst var den bra! Jag hade också blivit förvarnad om att Meyer hade skrivit om slutet, coh var beredd på det värsta... Satt som en fågelholk ändå och trodde inte mina ögon för att sedan kunna andas ut och skratta lite nervöst... ;) Loved it! :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam