onsdag 28 november 2012

Middagsbjudning och julgranspynt

IMG_7662

Efter dagis åkte jag, barnen och deras mormor och morbror till gammelmormor för att äta middag. Vi hann fika, leka, prata lite skit och Nomi hann ta sin eftermiddagslur också innan vi begav oss hemåt. Nomi och jag blev avsläppta hemma medans Liam följde med mormor och morbror på gudstjänst i kyrkan. Han var jätteduktig, tyst och snäll. Och nattvarden var himla mumsig!

När han kom hem igen hade Nomi hunnit somna för natten. Så vi passade på att pynta julgranen i hans rum. En vit med lampor och silvriga kulor. Och till 1 december kommer även 24 små paket hänga i granen, en för varje dag, enda fram till julafton!

Liam sitter bredvid och smaskar på en apelsin och tittar på Nicke Nyfiken – En apkul jul. Den är strax slut och då blir det tandborstning och sagoläsning innan det är dags för honom att sova. Och när sambon kommer hem om tre timmar tar vi helg!

3 kommentarer:

Vanilla sa...

Mysigt! Och vad fin du har gjort bloggen! :-)

Kram

Anonym sa...

Oooo,va mysigt ♥...
/Kram på Er!

Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen sa...

Låter som en mysig dag

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam