lördag 17 november 2012

Tomteparad med sötaste tomtenissarna

20121117_131208

Vid kvart över tolv gick Liam, jag och Nomi mot glasbruket tillsammans med Sara och hennes nissar Veronica och Orlando. På lördagar och söndagar har dom tomteparad där alla barnen får vara med och gå runt på julmarknaden och i affärerna med en massa julglädje och sjunga julsånger. Barnen hade jättekul och efteråt fick dom godispåse! Är ganska säker på att dom vill vara med fler gånger. Vi värmde oss sedan med fika på kaféet och Liam köpte korv av morbror i korvståndet också innan vi begav oss hemåt.

Det blidde lite stressigt, så jag lyckades glömma systemkameran hemma. Det händer ytterst sällan må ni tro. Men som tur väl är så har ju min nya lilla mobbe en jättebra kamera, så det ordnade ju sig ändå och jag fick lite bilder och videoklipp på våra söta tomtenissar!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi...Underbart söta Tomtar ♥
/Puss & Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam