torsdag 15 november 2012

Huseby Julmarknad 2012

Varje år besöker vi den mysiga julmarknaden i Huseby, såklart även i år. Efter besöket på lasarettet i Växjö (som gick jättebra!) plockade vi upp min brorsa som var i stan och därefter åkte vi ut.

Det hade hunnit bli mörkt och all julbelysning och alla marschaller lös upp den lilla byn. Vi gick i alla bodarna, provsmakade och handlade. Liam fick träffa Tomten också som bjöd på pepparkakor. Den lille busen var framme hos honom två gånger och charmade. Nomi hade det varmt och mysigt i vagnen och sov sig igenom hela marknaden.

Lite shopping blev det ju såklart också. Liam köpte ett förkläde med julmotiv som han blev väldigt förälskad i. Vi handlade julkorv, glögg, isterband, chokladfudge och polkagrisar. Mums!

IMG_6852IMG_6876IMG_6899IMG_6861IMG_6856IMG_6929IMG_6926IMG_6895IMG_6910IMG_6916IMG_6941IMG_6947IMG_6946IMG_6936

4 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Så mysigt!

Anonym sa...

Ooooo,såå mysigt & jag känner riktigt stämningen,lukten & hör lite härligt surr & skratt :)
Ha en underbar dag/Kram Annmi

Emelie - Mamman som älskar vit sa...

Så mysigt.. :) Varför är det inte massa mysiga julmarknader här ännnu? Hihi.. Kan knappt hålla fingarna i styr, vill fixa advent hemma nu!!

Kram å trevlig helg

Victorias Provkök sa...

Men åh så mysigt:):)
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam