torsdag 29 november 2012

Våran fre… nej, torsdag!

I natt har det snöat här i byn. Inte så mycket men lite låg kvar på marken i morse. Sambon, som var uppe med barnen medans jag fick sovmorgon, har berättat att Liam satt vid balkongdörren och var alldeles lyrisk av den vita snön. Han berättade för sin pappa att när snön kommer, då kommer snart jultomten också!

Idag har det känts som fredag. Antagligen för att sambon varit ledig och vi har haft lite myspys. Ikväll har vi ätit en god middag och Liam har tittat på film. Efter nattningen satte vi oss och slog in en himla massa små adventspaket till Liams julgran inför första december. Alltid i sista minuten, som vanligt.

Vi hade egentligen tänkt kika på The Amazing Spiderman som kom med Lovefilm idag, men tror vi skiter i det. Det där pillet med minipaketen körde slut på oss. Blir lite tv istället innan läggdags!

IMG_7694IMG_7680IMG_7706IMG_7731

1 kommentarer:

Anonym sa...

Så mysigt & visst är det vackert med snön :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam