måndag 19 november 2012

Tjuvstart på julmyset…

IMG_7082

Sedan klockan åtta i morse har det varit fullt ös medvetslös här hemma. Liam är ledig på måndagar så efter frukost sprang han runt i kalsonger hela förmiddagen. Och eftermiddagen. Jag hann liksom knappt klä honom och ledig dag är ju ändå ledig dag.

Det var väl egentligen meningen att vi bara skulle ha en mysig och lugn start på veckan, lite soffmys och slapp, en promenad i solen. Men där och då efter frukost fick jag ett ryck och började storstäda hela lägenheten och göra det julfint!

Det har kliat i fingrarna i veckor, och nu kunde jag inte längre stå emot. Och det är ju faktiskt inte så långt kvar till första advent. Några dagar bara. Typ. Så efter timmar av fix och fej är vårt hem nu riktigt mysigt och juligt. Älskar det!

4 kommentarer:

En pojkmammas vardag - Gravid med nummer tre sa...

Här hemma lyser också stakarna i fönstren och röda dukar är på borden. Dessutom lyssnade vi på julemusik till frukost ;)
Kram

Beatrice, mamma till skrutten Robin och gravid igen :) sa...

Mysigt! :)

Cissi - mamma till Emma och smurfen i magen sa...

Är ju jättemysigt!

Anonym sa...

Wow....Urmysigt Agnes ♥
/Myskram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam