söndag 25 november 2012

Tomteparad och Sean Banan

Liam, Veronica och Orlando har gått tomteparad även denna helg. Så söta och duktiga tomtenissar så! De och några barn till gick runt på julmarknaden och runt i alla affärerna och sjöng julsånger. Och efteråt blev det godispåse!

Klockan två stod vi och trängdes på Kosta Outlet för att få en skymt av Sean Banan som uppträdde. Tror aldrig jag sett så mycket folk därinne förut, det var verkligen överfullt! Men jag tycker gott att alla föräldrar kan lämna plats åt barnen när det är en sådan här artist som uppträder. Men istället står de längst fram och skymmer eller gör det smarta draget att kasta upp en unge på axlarna, det gör ju inte saken bättre för de barn som står längst bak. Ja, jag menar det. Skäms på er och hoppas någon känner sig träffad!

Vi stod längst bak och såg inte ett jota. Liam skakade såklart lite på rumpan men det var först efteråt när det var dags för autografer som vi kunde gå fram och få åtminstone en liten skymt av den där bananen.

IMG_7507IMG_7502IMG_7510IMG_7526

Update: Sean bananifierade Kosta i Smålandsposten

2 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Åh vilken lycka med Sean Banan, det skulle Jonah älskat :)

Anonym sa...

Hihi Sååååååå söta & coolt med Sean Banan :)
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam