tisdag 27 november 2012

Vår tisdag

Liam är lika tokig i julen som jag och går verkligen in för det helt. Han fick välja film idag, då blev det Nicke Nyfiken – En apkul jul och givetvis på med tomteluvan! När vi ska sova är det alltid en julsaga som gäller. Och det blir extra roligt när vi läser de julsagor som jag och bror min alltid gjorde när vi själva var små. Ikväll blev det till exempel min gamla bok Julstök hos Max och Mia. Nostalgi på hög nivå!

Nu är snart den här dagen också till ända. Vi har haft lite besök här tidigare under dagen, först kom min morfar och Lucia med chokladkalendrar till barnen. Givetvis får inte Nomi äta av sin, men de är väldigt måna om att det ska bli rättvist för barnbarn och barnbarnsbarn. Och Liam hjälper nog gärna till att äta om det skulle vara så, nemas problemas.
Sen kom barnens faster och vovven Bamse och hälsade på en stund. Bamse är en New Foundland-korsning så ni kan ju bara föreställa er hur Vilda såg ut när den här stora, svarta hårbollen kom in. Hon fick eld i baken kan man säga! Men sen vande dom sig vid varandra och nosade snällt.

Liam och Nomi sover nu snällt i sina sängar och jag har slagit mig ner i soffan får lite tv-tittande. Längtar tills gubben min kommer hem från kvällsskiftet, så kan vi njuta av kvällens Big Bang Theory tillsammans. Ska försöka att inte tjuvkika när det börjar om en halvtimme, men det blir fasiken inte lätt!

IMG_7566IMG_7599IMG_7594IMG_7576

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi....Underbara kille ♥...
/Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam