fredag 28 februari 2014

Lasarettbesök

Barnen och jag har idag varit i Växjö. Nomi hade en tid för röntgen på CLV och jag har varit smånervös över det ett tag nu. Trodde ju att vi skulle få provsvar och det idag, men så blev det inte. Får våndas ett tag till helt enkelt.

Barnen var superduktiga i alla fall. Hade väntat mig en sprattelhöna på britsen men hon låg stilla och det gick jättebra. Däremot fick vi sitta ner och vänta i närmare trekvart i väntan på klartecken att gå därifrån. Men barnen satt så fint i soffan (inte en lekhörna i sikte), drack saft och småpratade med de andra i väntrummet.

Innan vi åkte hemåt tog vi en tidig lunch på caféet!

IMG_7244IMG_7233IMG_7228IMG_7249

3 kommentarer:

Anonym sa...

Bra jobbat av både barn och mamma!

www.mammatea.se

Anonym sa...

Så duktiga ...
Borde ju funnit lite leksaker tycker man.
Underbara foto & så gottit med Räkmacka - Får nog bli ikväll hihi

/Kram på Er alla

Nathalie sa...

Håller tummarna för svart snart! Och gud så fin Liam är i rosa, min son hade varit väldigt avundsjuk på den tröjan om han såg den :) Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam