torsdag 6 februari 2014

Vår torsdag

I gårkväll kräktes Nomi ner sin säng för andra kvällen i rad. Som tur är är det inte magsjukan, tack och lov, utan hon hostar tills hon kräks. Jävla skithosta. Jag stod i duschen när det hände men precis då kom Simon hem från jobbet och kom inspringande med henne i badrummet. Hon duschades och hennes säng renbäddades för säkert femte gången den senaste veckan.

Liam fick gå på dagis idag, det var välbehövligt med alla hans myror i brallan. Nomi däremot åkte till Barn- och ungdomsmottagningen på Växjö Lasarett för ett läkarbesök som gick jättebra. Efteråt tog vi en sväng på stan och stannade till på Skåres för att äta lunch innan hemfärd.

I eftermiddag har Nomi och jag hämtat storebror på dagis. Hann inte så mycket mer än att äta middag när vi kom hem för vid strax innan fyra kom Orlando och Veronica och hämtade Liam för en timmes lek och fika på kyrkis. Barnen har under kvällen busat och badat innan Nomi somnade med en flaska välling.

Liam och jag sitter nu i soffan, tittar på Askungen som strax är slut och äter lite clementin innan det är hans tur att sova. Sen ska jag bara pääääsa i lugn och ro. Försöka leta fram en bra film att titta på eller om jag helt enkelt skulle börja se Greys Anatomy från början. Mhm..

IMG_6035IMG_6024IMG_6044

3 kommentarer:

Anonym sa...

Usch, det låter inte bra med den där hostan. När min son var i den åldern hostade han periodvis väldigt mycket, särskilt kvällar och nätter, men aldrig så han kräktes. Det visade sig vara astma. Vi hade ju inte en tanke på att astma kunde visa sig så, för han hade ju aldrig svårt att andas. Så fort han visar minsta tecken på förkylning ger vi honom en dos med inhalatorn varje morgon och kväll så slipper han den värsta hostan. Han fyller 4 om några månader, och påminner själv om att han behöver sin astmamedicin. Det kan ju va sån där falsk krupp också. Jag skulle nog fundera på att kolla upp det, om hostan inte blir bättre snart. Fast det kanske var därför ni var inne på sjukhuset idag.

Anonym sa...

Usch för sådan hosta - stackars tösen :(
Hoppas det är bättre,sötaste Nomi /Kram på Er & ha en gooer Fredag!

Lisa sa...

Jättesöta bilder :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam