tisdag 4 februari 2014

Sjukstuga

IMG_6005ny

Isglassar på Fun Light med jordgubbsmak för ömma små halsar…

Barnen fick vara hemma idag. Liam har varit lite hostig men lika pigg för det. Nomi däremot har varit rossligare och lite grinigare, så båda fick vara hemma. Dock undrade Eve om Liam ville komma och leka med Nikita och göra av med lite energi. Det ville han såklart och var där mellan 11 och 18 idag. Dom leker så himla fint ihop, turturduvorna.

Nomi och jag har klarat oss själva under eftermiddagen. Lekt, tittat på Lotta på Bråkmakargatan och ätit spagetti och köttfärssås. Hon hann även busa och jävlas lite med storebror innan hon skulle sova klockan sju.

Sova, ja… vad är det? I en timme skrek hon och kunde inte komma till ro. Och så plötsligt kräktes hon ner hela sängen. Två gånger. Fanns inte mer att göra än att ställa henne i duschen och tvätta, rengöra och skura i hennes rum. Nu ligger hon här bredvid i soffan nergosad med filt och Liams kanin som hon fått låna. Men dröjer nog innan hon kommer somna.

I vilket fall som helst får nog båda barnen vara hemma imorgon med. Jag tror inte det är magsjuka då hon ibland kan kräkas ändå när hon är ledsen/hysterisk. Men man vet ju aldrig och det är ju onödigt att skicka Liam till dagis om hans syster nu kanske har det.

Update 21:26
UNGEN SOVER! Prisa Gud!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Naw...Liten då :(
Hihi Småler åt dig Agnes UNGEN SOVER!Prisa Gud! hihi

/Kryis Kramar Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam