söndag 16 februari 2014

Liams hemmakalas med familjen

Vi höll på att stressa ihjäl oss idag (var nära på att kräkas, då är man fan stressad) med storhandling, matlagning och tårtorna som skulle bakas, barnen som skulle kläs på, vi som skulle se propra ut, ballonger som skulle blåsas upp och bord som skulle dukas. Ändå satte vi tiden till halv tre, för att vi inte skulle behöva stressa.

Vid halv tre kom alla gästerna i alla fall och vi hann bli någorlunda klara till dess. Vi bjöd på pastasallad med kyckling, sås och nybakat bröd. Till efterrätt blev det som sagt tårta, två stycken som jag slängt ihop med Toy Story på och så en fototårta som jag hade den stora turen att vinna på Skåres facebooksida, lagom till Liams födelsedagshelg.

Liam är väldigt nöjd med sin helg, all uppvaktning och alla presenter han fått. Ikväll har han suttit och pärlat armband, tittat på film på sin alldeles egna tv, ritat, tittat i sitt teleskop och lekt med sina nya leksaker.

IMG_6812IMG_6823IMG_6829IMG_6817

2 kommentarer:

Anonym sa...

Waoo....Vilken otroligt vacker Tårta & söt Liam <3
/Puss & Kram från "tant" Annmi

Emelie - Mamma till M sa...

Fina tårtor! Perfekt att vinna en fototårta också :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam