lördag 15 februari 2014

Liams barnkalas

Vilken dag vi haft, fylld till bredden med en massa skoj! Klockan ett åkte vi hemifrån och in till stan. Barnen och Nemo, som ville åka med oss, satt där bak och var väldigt otåliga. “Framme? Framme snart? Framme hos Leo?!”

Vid halv tre möttes alla upp på Leo’s Lekland och vi lotsades in i prinsessrummet där Liam och åtta barn till fick husera en timme. Korv med bröd, marängsviss, popcorn och presentöppning blev det. Tyckte det funkade jättebra och dom åt duktigt trots en himla massa myror i brallorna. Men sen gav dom sig iväg för att leka. Dom hann inte ut genom dörren förrän de flesta av föräldrarna (läs; gamarna) var framme och åt både marängsvissen och popcornen som blivit över – mums! Sedan följde tre timmar lek och bus för allihopa. Tror alla hade jätteroligt och Liam var också jättenöjd med att få leka av sig med kompisarna och alla fina presenterna han fick.

Vi avslutade med att åka till Zack’s och äta kvällsmat tillsammans med familjerna Råhlin-Amaya och Axelsson-Olsson.

IMG_6437IMG_6428IMG_6406IMG_6443IMG_6397IMG_6400IMG_6430IMG_6449IMG_6455IMG_6410IMG_6403IMG_6425

4 kommentarer:

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nathalie sa...

Ser ut som ni haft roligt :) vad använder du för inställningar på kameran när du ta bilder i sådana här lägen? Jag är typiskt jättekass på just kalasbilder/mingelbilder, hur jag än ändrar och pillar på inställningarna så får jag inte till det. tar du med blixt? Tack på förhand och tack för en fin blogg! Kram

Anonym sa...

Så härligt & vilka fina foto <3
/Kramar Annmi

Agnes sa...

Svar till Nlie:
Tack för din kommentar! Jag kör alltid utan blixt, alltid. Hatar blixt, förstör verkligen bilderna. Jag är inte jättehaj på kamerans inställningar, lär mig fortfarande. Så jag kör alltid på utan blixt, förutom de gångerna vi är ute i snön i dagsljus. Då blir bilderna så mörka och då använder jag inställningen AV och höjer ISO och sänker.. jag, vad det nu är för något... bländaren kanske? Haha, jag är kass på sånt! ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam