fredag 7 februari 2014

Smått och gott

skurar-kruka__0114580_PE267097_S4kikii

Nomi mår äntligen bättre. Jag fick till och med smyga in och kolla henne i gårkväll så hon andades, hon hostade knappt någonting. Jävla skönt. Så dagens planer rubbades inte trots allt.

Vi skjutsade barnen till gammelmormor vid halv tolv, för att sova över där i natt. Så spralliga och glada över att vara där. Mormor kom också förbi och umgicks lite innan jag och gubben fick krama barnen hejdå och bege oss mot Kalmar. Hade en massa IKEA-presentkort att göra av med på möbler (finally!) till vårt tråkiga och sterila “finrum”. Blev såklart lite annat smått bra-att-ha med. Tid tog det och vi var inte hemma förrän vid sju-tiden. Så vad har vi gjort hela kvällen? Skruvat, skruvat och skruvat lite till. Men nu äntligen har vi slängt oss i soffan och tittar på Solsidan-repriser innan läggdags.

Imorgon tar vi sovmorgon!

2 kommentarer:

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Åh, bilder vill vi se :)

Anonym sa...

Så skönt att lilla Nomi är bättre nu :)
Skojsigt med IKEA/Kram denna soliga Lördag

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam