söndag 9 februari 2014

Slappsöndag

IMG_6112

Oh my, tacos på en söndag? Får man ha det? Vad busiga vi har varit ikväll! Liam surade tidigare idag; “Vill inte ha TASKO!!” Men när det väl stod på bordet åt han jätteduktigt, kräsna ungen.

Vår dag har varit lugn och skön. Pyjamasdag. Fått en hel del gjort också, organiserat i lådorna i nya möbeln som inhandlades på IKEA. Jag har varit lite småhändig med skruvdragaren också, fått upp lite smått och gott på väggarna. Ja, en sån där lugn slappdag där man bara pular lite med sånt som faller en in.

Nu startar strax en film igång på tv3 som jag ska slötitta på, sen blir det sängen. Imorgon är det måndag och då brukar barnen vara lediga, men i och med en musikteater på dagis så blev det dagbyte. Helt okej, klart ungarna ska få gå på kul teater!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med Pyjamasdag hihi & gottit med "Tasko" på en Söndag :)

/Kram på Er!

Anonym sa...

Ser verkligen fint och gott ut!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam