torsdag 27 februari 2014

Vårig torsdag

IMG_7215

Så härligt att våren visar sig mer och mer för varje dag. Man blir fylld med massa energi och lust!

Igår fick jag ett av mina ryck och storstädade här hemma, renbäddade alla sängar och betade av det eviga tvättberget. Även om jag annars städar på torsdagar. Men gillar att ligga steget före… Så idag när barnen var på dagis ägnade jag nästan hela förmiddagen med att städa bilen. Det var välbehövligt! Rena soptippen. Måste bli bättre på det och nu är det ju lite enklare också när vi bor i hus. Innan hade vi varken tillgång till uttag för dammsugaren eller en vattenslang. Så nu jäklar ska den städas oftare. Och framförallt: inte användas som soptunna.

I eftermiddag när vi kom hem från dagis plockade vi fram lite uteleksaker, Nomi sparkade sig fram på sin bil och Liam och jag spelade fotboll. Sen tog vi en skogspromenad när vi ändå var igång. Skönt att bo granne med skogen. Vi träffade på tre hundar under promenaden, den sista blev tokkär i Nomi och skulle pussas heeela tiden. Sen plockade vi stenar och hittade massa fina vårblommor här och var. Jag älskar snö, vinter och jul men fasen vad skönt att våren är på gång nu! Har verkligen längtat!

Under kvällen har Liam varit på kyrkis, vi har ätit middag, barnen har badat och jag har packat och förberett inför morgondagen. När Nomi somnat spelade vi Den försvunna diamanten med Liam. Hans nya favoritspel och det har blivit något av en rutin att spela ett par rundor varje kväll. Han tycker det är så spännande!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam