lördag 1 februari 2014

Kalasdag och mellokväll

Vi åkte ett par timmar tidigare till gammelmormor idag för att hinna busa av oss i pulkabacken på skolgården. Barnen har åkt massor och gick riktigt fort också i den hala kramsnön.

Gott att komma in i värmen efter och umgås med gammelpäronen, mamma och Adde. Åt smarrig smörgåstårta, snackade skit, kalasade på semlor och hade det mysigt och trevligt. Som alltid!

Vi hann hem till klockan åtta och melodifestivalen. Så nu sitter vi bänkade och precis kollat igenom alla bidragen. Gillar “Survivor” och “Bröder.” Men måste ju faktiskt heja på “Bygdens son” också. Sylvester sjunger ju inte om vilken bygd som helst utan Kosta då han vuxit upp här. Riktigt häftigt faktiskt! Så heja, heja!

IMG_5772IMG_5763IMG_5716IMG_5766IMG_5791IMG_5808IMG_5794IMG_5827

3 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Bröder var riktigt bra :)

Sara - Ensamstående mamma sa...

Bröder var riktigt bra :)

Anonym sa...

Så härligt,mysigt & gottit - Riktigt ljuvliga foto <3
Här gillade vi oxå bla "Bröder" /Kram Annmi

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam