tisdag 18 februari 2014

Sportlov

IMG_6854

Underbara tulpaner svärmor kom med i söndags! Ge mig våååår!

Igår hade vi en riktig slappdag. Alla var trötta efter den intensiva födelsedagshelgen. När Nomi sov middag satt Liam och jag och tittade på film och byggde med hans nya lego. Han har fått in snitsen på lego nu. Innan har jag eller Simon alltid fått bygga men nu kan han kolla beskrivningarna och bygga ihop själv. Även om det kanske blir lite småfel, men han fixar det och tycker det är jätteroligt. Han fick ihop både en ambulans och två polismotorcyklar till sin lilla samling i bokhyllan.

Den här veckan är det sportlov för Liam då vi inte betalar för honom på dagis. Nomi däremot får gå som vanligt, om vi ville det alltså. Och vi tyckte det kunde vara bra för henne att gå där själv utan storebror och då kunde Liam och jag hitta på lite saker själva under förmiddagarna.

Lämningen gick jättebra i morse men hon tyckte det var lite lustigt att inte han också skulle stanna. Men hon är så orädd och framåt så hon brydde sig egentligen inte. Liam och jag åkte till Nemo och Nikita för lite morgonlek efter lämningen. När vi skulle bege oss hemåt nu ville han dock inte följa med, han hade för skoj. Så han fick såklart stanna för att leka mer och äta pannkakor.

2 kommentarer:

Anonym sa...

~ Så härligt ~
Ha det riktigt gott/Kram Annmi

Martina sa...

Skönt att kunna få lite "egentid" med bara ett barn ibland så där :-)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam