fredag 14 februari 2014

Födelsedagen

IMG_6384

Nyklippt femåring med rosa- och guldglitter i håret!

Jag tror att Liam haft den bästa dagen på länge. Mysig födelsedagsfrukost med paketöppning, klippning för alla tre på New Style, bilfärd in till stan där vi åt middag på Hong Kong, gick i affärer, åt glass, handlade hem helggodis från Hemmakväll och slutligen gick och såg Frost i 3D på bio. Två timmar med en supermysig film som alla tre gillade jättejättemycket!

När vi kom hem ikväll fick Liam öppna den sista presenten. I den låg Flygplan på DVD (tusen tack Disney för biobiljetterna och filmen!) som vi nu sitter och tittar på nergosade i soffan efter en lång men rolig dag!

Nomi går det ingen nöd på. Hon skjutsades till gudmor klockan tio i förmiddags och sover där inatt. Så Liam har fått ha oss helt för sig själv under hela födelsedagen, full uppvaktning och uppmärksamhet!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter som en väldigt bra dag!

www.mammatea.se

Elin - Livat på torpet sa...

Lille snyggingen <3

Vad tyckte ni om frost? Ska gå och se den med Tore imorgon och undrar om du tror att en 3,5 åring orkar se hela filmen?

kram

Anonym sa...

Så fin Liam 5 -år med rosaskimmer i det nyklippta håret <3
/Kram från "tant" Annmi

nathalie sa...

sötloppa

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam