onsdag 5 februari 2014

Kalasförberedelser

Liam är precis lika jäkla velig som sin mor. Han har så svårt för att bestämma sig, och det gäller det mesta. Den här gången skulle han välja vilket tema han ville ha på sina två födelsedagstårtor vi ska göra till hans 5-årskalas med släkten. Han fick välja ut sina favoriter och sedan välja mellan dom. Ena stunden ville han ha Tingeling, nästa Flygplan, nästa Mimmi Pigg och nu slutligen bestämde han sig för Toy Story.

Nu är två tårtbilder på väg hem med Buzz och Woody från Barnkalaset.se och en hel hop med färgglada tillbehör av märket Jabadabado från Blå Elefant. Kommer bli superfint! Och sonen är så nöjd med sakerna!

kl kopiera 800

2 kommentarer:

Sara - Ensamstående mamma sa...

Jonah fyller snart 6 år och även här är det beslutsångest på vilket tema han vill ha :P Men just nu lutar det åt Batman eller Lego.

Anonym sa...

Riktigt superfint detta :)

/Kram på Er!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam