torsdag 7 november 2013

Morgonpromenad

Screenshot_2013-11-07-10-56-36

Kvällspromenader passar mig bäst, men efter att ha lämnat barnen på dagis så passade jag på att ta en morgonpromenad också. Jättehärligt faktiskt och hann med en halvmil på en timme. Inte så illa pinkat för att vara mig, snigeln av sniglar.

Oroar mig dock för att jag oroar mig för mycket nu. Ja, ni hör ju. På måndag ska jag träffa kirurgen efter tre veckor på flyt och jag är så rädd att jag inte kommer hinna gå ner det jag ska. Första veckan rasade jag i vikt men sen kom lingonveckan under andra och plötsligt stannade det bara upp. Jag ska vara glad om jag tappar ett halvkilo varje morgon och just nu är det precis det jag behöver för att hinna. Egentligen ska jag ju inte oroa mig för hinner jag inte tills på måndag så har jag en vecka till på mig innan själva operationen. Men ändå, hade varit så skönt att få tummen upp på måndag och sen bara köra på resten av tiden och slippa stressa och oroa sig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Härlig morgonpromenad :) Önskade att jag var poiggare efter sjukhusvistelsen för jag vill oxå ut & gå ...
Förstår din oro men det kommer gå bra ska du se/Kramen Annmi

Beatrice, mamma till Robin och Jennifer sa...

Jag förstår att du är oroligt, men jag tror att det kommer gå bra! Brukar man inte (jag iaf) gå upp lite i vikt vid lingonveckan? Så du kanske rasar ännu mer i vikt sen när veckan är slut :)

KRAM

Sara - Ensamstående mamma sa...

Bra jobbat med promenaden! Och jag tror inte du behöver vara orolig gällande viktnedgången.. Ibland stannar det ju av, för att sen spurta neråt igen :)

Louice sa...

Vad skönt med en morgonpromenad! =) Det önskar jag att jag hade tid för lite oftare. Var länge sedan nu jag var ute på en promenad eller joggingtur. Har varit förkyld mest hela hösten nu känns det som.

Jag tror inte att du behöver vara orolig för viktnedgången, ibland kan det ju stanna upp för att sedan gå ner igen. Du är duktig och kommer att greja det!
Kram

Nina sa...

Va duktig du är! Hejja dig!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam